QUALITÄT / PARTNER

 


Our accomplished Sommelier, Franz Josef Taschler, creates our winelist with only Austrian wines and focuses mainly on the wines of
the "Thermenregion".

Please have a look at our winelist.

 


Please also visit our Heuriger Taschler in Biedermannsdorf for
traditional Austrian Gemütlichkeit.

We would like to mention, that we are a "Genusswirt" of the "Genussregion Österreich", which means, we concentrate on using as many local and regional products in our dishes as possible

Our menu changes with the seasonal availabilty of certain ingredients like Wild Garlic, Asparagus, Mushrooms, Game and Pumpkin or aprox. every 3-4 weeks.

As a "Genusswirt" we also treat you to the Pleasure Weeks 4 times a year.

Here you can have a look at our menu, print or save it, as well as view some of our specialties.

Our lunch catering service is especially interesing for businesses. You can choose of three different menu types, which we prepare fresh every day and deliver to your office free of charge!

Further information can be found in our Catering department.

If desired, we can mail our weekly lunch catering list to your given email adress.

For all your funtions or lovely Kaiserstube offers the perfect setting, and if you need to, we can also offer the right   accommodation after your party.

Our kitchen hours are:

Monday to Friday: 11am to 10pm
Saturday, Sunday, Holidays: 11am to 3pm

Amur vom Gut Dornau mit Eierschwammerl Couscous
Bachforelle vom Gut Dornau mit hausgemachten Erdäpfelnudeln und Eierschwammerln
Gebackener Bachsaibling "Matjes Art" auf einem BIO Apfel - BIO Vogerl - Salat
Deep fried fillet of char on top of an organic apple lamb´s lettuce salad
BIO Flanksteak mit gebratenen Steinpilzen auf BIO Rucola, hausgetrockneten BIO Tomaten und BIO Bergkäse

Organic Lower Austrian flank steak with sauteed Porcini mushrooms, on top of organic arugula salad, home-dried organic tomatoes and organic moutain cheese
Cremige Käsesuppe vom Bio Bergkäse abgeschmeckt mit bestem Bio Wein vom Weingut Gebeshuber, Gumpoldskirchen
Cream of organic mountain cheese soup, made to taste with best organic wine of the Winery Gebeshuber, Gumpoldskirchen
Carpaccio von der Kohlrabi
Kohlrabi Carpaccio
Hausgemachte Eierschwammerl Teigtascherln mit Baby Mangold und BIO Bergkäse
Eierschwammerl Tartar mit hausgebackenem Toast
Gans im Nudelblatt
goose ravioli on top of creamed cabbage
Gebratene Lachsforelle vom Gut Dornaumit Bärlauch Stampf und Krenschaum
Gebratener BIO Kürbis auf hausgemachtem Humus
roasted organic pumpkin on top of home-made humus
Grammelknödel von der BIO Weidegans auf Apfel-Rotkraut
potato dumpling filled with cracklings of organic goose on a bed of apple red cabbage
BIO Weidegans Vorspeise - Rilette, Grammelschmalz und Lebermousse mit hausgebackenem Brot
organic goose appetizer - paste, crackling spread and liver pate with home backed bread
Heumrüben Carpaccio mit gebratenen Steinpilzen
radish carpaccio with roasted procini mushrooms
Kalbsschnitzerl mit Petersilkartoffeln
The "original" Wiener Schnitzel - made of Veal, with Parsley Potatoes
Knuspriger Schweinebauch vom Tullnerfelder Schwein mit Bergweizen Risotto
crispy pork belly with a mountain wheat risotto
Oma Evas hausgemachte Krapfen
Grandma Eva´s home made Doughnuts filled with Apricot Jam
Kürbiscremesuppe mit Kürbiskernöl und Croutons
Cream of Pumpkin Soup with Pumkin Seed Oil and Croutons
Lammrücken mit Kohlsprossen und jungen Erdäpfeln
Bio Lammrücken mit hausgemachten Kürbis Gnocchi und einer leichten Thymiansauce
Organic rack of lamb with home-made pumpking gnocchi and a light thyme sauce
Mariniertes Gemüse
marinated Vegetables
Mohnstrudel mit haugemachtem BIO Buttermilch-Sturm-Eis
poppy seed strudel with home-made buttermilk-wine-icecream
Pochierter Wels auf Krenschaum mit Wurzelgemüse
poached fillet of catfish with a creamy horseradish sauce and root vegetables
Gebratenes Rinderfilet mit Avocado Püree und Rotweinschalotten
Roasted Fillet Mignon with an Avocado Puree and Red Wine Shallots
Filet vom Gut Dornau Saibling auf Petersilerdäpfeln und BIO Wurzelgemüse
Fillet of Lower Austrian char with parsley potatoes and organic root vegetables
Warmer Schokoladeauflauf mit flüssigem Kern, hausgemachtes Cookie - Karamel - Eis
Warm melting chocolate flan with home-made cookie caramel ice-cream
Hausgemachte Pilz Canneloni mit Eierschwammerln, Steinpilzen und Champignons gefüllt, mit Salbeibutter und Bio Rucola Salat serviert

Homemade mushroom canneloni served with a sage butter and organic arugula salad
Schweinebauch mit Eierschwammerl Serviettenknödel
Geschmorte Rindswangerln mit Rahmkohl und Maronipüree
Braised Beef Cheek with a creamy Cabbage and a Chestnut Puree
Ziegenkäse-Topfen-Knöderln auf Bergweizenrisotto mit rotem Paprika Schaum
goat cheese dumplings on top of a mountain wheat risotto with red bellpepper foam